Изработка на сайт за ново строителство

Ако търсите изработка на професионален уеб сайт за недвижими имоти предлагащ имоти ново строителство то ЕСТЕЙТС МАКСПРОГРЕС. 


Ние ви предлагаме:

  • Бързо въвеждане на предложения чрез допълнителен Модул Имоти от строителя 
  • Разширена търсачка за клиенти и брокери във всички комплекси качени в таблици към всеки обект
  • Премиум представяне на комплексите с етажни разпределения и визуализации

 

Защо да поръчате този модул? 

  1. Можете да предложите на вашите партньори стротелни компание едно качествено представяне на тяхните обекти във вашия уеб сайт.
  2. Вашите брокери поради ефективността на работа ще могат да спестяват време и съответно пари, защото биха се занимавали алтернативно с други дейности като разговори с потенциални клиенти и огледи. 
  3. Вашия сайт има реален шанс да бъде предпочитан от клиенти търсещи предстоящи строежи във вашия район. 

Модула е предпочитан от много клиенти. Следва визуализация на неговия изглед в потребителската част.

 

имоти ново строителство София

Модул Имоти от строител - Чрез този модул вие можете да качвате самостоятелни обекти в комплекс от Строител. Това могат да бъдат, парцели, къщи, апартаменти, паркоместа, гаражи, магазини, офиси и други самостоятелни обекти. 

Ето представяме ви как изглежда този модул в потребителския изглед. Добавя се след описанието на комплекса таблица с актуалните предложения. Важно! Ако клиент търси апартамент от цялата таблица по определени критерии например етаж, цена, квадратура и по избраните критерии само няколко предложение съвпадат с търсенето в търсачката ще се покаже най-изгодното предложение.  Когато се открие това предложение в таблицата ще се покажат и другите актуални предложение от същия комплекс. Дългите години практика доказаха, че така е най-удобно за клиентите търещи предложения ново строителство. 

Ново строителство софия

Copyright © 2018 MAXPROGRESS LTD. All Rights Reserved.