Апартаменти ново строителство София от строител - Нов уеб сайт

Здравейте, в тази статия от нашия уеб сайт бихме желали да ви представим нашия нов проект изработен специално за Агенция за недвижими имоти "София Ин" - уеб сайт за Апартаменти ново строителство софия от строител
 

От разговора разбрахме, че те имат редица предимства като това, че предлагат 0% комисиона от купувача за всички имоти ново строителство. Също така напълно безплатно съдействат за кредитирне и консултации. Това ни мотивира, за направим един успешен уеб продукт за тях, включващ както софтуерното решение, което управлява процесите, но също и самия потребителски изглед на визуализиране на оферти и обща информация и представяне на фирмата, чрез професионален уеб сайт за недвижими имоти.

Клиентите ни поръчаха да изработим за тях нов професионален уеб сайт, който да предлага предимно жилищни имоти ново строителство в София. Също така желаха да има остър фокус на луксозни апартаменти висок клас строителство. Желаеха да се направи удобна търсачка, в която лесно и бързо да намерите апартаменти и къщи в комплекси.

През последните години има силно засилване на интереса към подобен  тип имоти. Поради това интереса към такъв тип сайтове се засилва през годините. 

 

Апартаменти ново строителство софия от строител

Какви бяха трудностите в проекта:

  • Клиента имаше предварително направен дизайн, включващ и корпоративна визия и ние трябваше да го приложим.
  • Необходими бяха да се разработят допълнителни модули и функции, които подпомагат процеса на работа на брокерите. 

Какви бяха положителните страни при работата по проекта?

  • Ръководството на агенцията показа професионализъм и ясна визия за това как точно да се изработи визията на начална страница.
  • С внимание към детайла външен дизайнер беше изработил корпоративната визия като лого, точни цветове и шрифт. 

Нашия екип работи усилено и резултата е налице. Новия уеб сайт на Sofia in стартира успешно и в срок. Можете да го посетите от този линк: www.SofiaIn.bg

Copyright © 2018 MAXPROGRESS LTD. All Rights Reserved.