Апартаменти ново строителство София от строител - Нов уеб сайт

Здравейте, в тази статия от нашия уеб сайт бихме желали да ви представим нашия нов проект изработен специално за Агенция за недвижими имоти "София Ин" - уеб сайт за Апартаменти ново строителство софия от строител
 

От разговора разбрахме, че те имат редица предимства като това, че предлагат 0% комисиона от купувача за всички имоти ново строителство. Също така напълно безплатно съдействат за кредитирне и консултации. Това ни мотивира, за направим един успешен уеб продукт за тях, включващ както софтуерното решение, което управлява процесите, но също и самия потребителски изглед на визуализиране на оферти и обща информация и представяне на фирмата, чрез професионален уеб сайт за недвижими имоти.

Клиентите ни поръчаха да изработим за тях нов професионален уеб сайт, който да предлага предимно жилищни имоти ново строителство в София. Също така желаха да има остър фокус на луксозни апартаменти висок клас строителство. Желаеха да се направи удобна търсачка, в която лесно и бързо да намерите апартаменти и къщи в комплекси.

 

Апартаменти ново строителство софия от строител

Какви бяха трудностите в проекта:

  • Клиента имаше предварително направен дизайн, включващ и корпоративна визия и ние трябваше да го приложим.
  • Необходими бяха да се разработят допълнителни модули и функции, които подпомагат процеса на работа на брокерите. 

Какви бяха положителните страни при работата по проекта?

  • Ръководството на агенцията показа професионализъм и ясна визия за това как точно да се изработи визията на начална страница.
  • С внимание към детайла външен дизайнер беше изработил корпоративната визия като лого, точни цветове и шрифт. 

Нашия екип работи усилено и резултата е налице. Новия уеб сайт на Sofia in стартира успешно и в срок. Можете да го посетите от този линк: www.SofiaIn.bg

Copyright © 2018 MAXPROGRESS LTD. All Rights Reserved.