Уважаеми Клиенти,
С най-голямо удоволствие ви представяме нашия последен модул - "Генератор на клиенти" (Lead Generator), който има за цел да преобразува вашите посетители на уебсайта за недвижими имоти в ценни потенциални клиенти с изчерпателна информация за техните търсения и посещавани оферти и разбира се контактни данни.
Модулът е създаден с оглед на максималното ви удовлетворение и предоставя редица функционалности, които ви помагат да превърнете посетителите в активни клиенти.
Направили сме видео обучение за предимствата на модула, което можете да гледате тук:

 


Ето само някои от предимствата на "Генератора на клиенти":

  • Повишаване на конверсията: Превръщане на посетители в потенциални клиенти, осигурявайки ви ясна информация за техните търсения и интереси в имоти.
  • Проследяване и Анализ: Възможност за следене на активността на регистрираните клиенти, което ви позволява да разберете тяхната поведенческа логика и интереси.
  • Заявка за оглед: Интегриран бутон и модул за заявка за оглед на имот с предложение за удобен ден и час за клиента.
  • Персонализирани маркетингови съобщения: Възможност за изпращане на персонализирани "кукички" или "сиренца", които да привлекат вниманието на посетителите и да ги превърнат в клиенти.
  • Информация: Получаване на информация за пазара и интересите на посетителите, което ви помага да адаптирате предложенията си спрямо нуждите на пазара.


 

За опитни брокери и собственици на агенции за недвижими имоти: Как да прехвърлим бизнеса на друго ниво?


 

Подкаст, за стартиращи бизнес с недвижими имоти: Как да стартираме успешно бизнеса с имоти?


 

Подкаст за Строители и Инвеститори: "Как успешно да продаваме своите предложения?